Depremerande

Titta på bilder av chippen, saknar han så mycket. Allt jag har skrivit och ritat tittade jag igenom. Det är så jävla depremerande.  Ska börja praoa på Mique på månadag. det ska bli kul...
image22

BRA!


Den här filmen är så jävla bra, SE DEN!

image21

Hej då

Evelina den jäveln flyttar till Tyskland i ca ett år för att plugga. Jag vill också flytta utomlands! Och nu är det typ helt tomt i huset.
image19

Jag vet inte vad jag ska skriva här

image18
två gigantiska finnar! Kolla! Filippa trodde jag hade blivit slagen i ansiktet! Det är konekvenserna av billig chocklad och mens.

Jaha ja

Jag fick nått email från en sida som heter snuttis som jag var medlem i för *host* flera år sedan. (tre tror jag) Det var en rolig tid i mitt liv. Jag tror jag blev medlem och sen var jag aldrig inne på den sidan ijen. Men ialle fall var den en rolig bild på mig. Jag kommer ihåg att jag tyckte den var sååå cool! (jag har en palestinasjal på mig)

image17Veldigt poetisk bild tycker jag

NOOO

Nu har jag slutat på boxningen, det blev för myckt helt enkelt. Med all skola och alt anat jag gjör på min fritid. Men jag hoppas att jag kan börja ijen...
Jag var på håkan hällström konser på grönan.  Det var inresant.. Asså Håkan var jätte bra, men publiken. Det var nån som var helt galen som inte tog hänsyn till nån två bögar som var jätte jobbiga och så var det nån kille ifrån min skola som var intrykt mot min rygg... Jag fick svårt att andas nåra gånger när mitt huvud blev inklämd mellan två armar.

DOOMED

Efter en kväll med Bettina och Filippa plus några av deras kommpisar har jag fattat nått. Alla har sin fjortis i sig och den kommer aldrig att försvinna. Den kommer vara där förevigt och vara irriterande gjöra "förbjudna" saker och den kommer fnittra . You are all doomed I tell you DOOMED!

Filippa som elaka trolldrottningen

image16
Detta är vad som händer när jag och Filippa har tråkigt vi härmar trollet i parken!

RSS 2.0