Snart sommarlov!!

Snart är det sommar lov YEAAS! jag slipper den där fucking kvickentorpsskolan!!! PEOPEOPEO!!!
Gud vad jag längtar....  Nästa vecka e bra då går jag bara måndag tisdag sen blir det ledigt för mig sen går jag måndag tisdag igen avslutning på onsdag och sedan sommarlov!!! PEOPEOPEO!!!

(peo i det där sommarlovs programet som gick för flera år sedan. Ni kommer ihåg. Dom var i rymden och hette typ henry glenn och peo sen var det två tjejer mira om jag ine har fel och någon annan. Men iaf så brukade Peo säje PEOPEOPEO och gjorde peace märke med fingrarna och det är det som jag vill få fram i min text TACKAR!)

nu ska jag bada med filippa och frida!

rubrik

sitter här med den här så kallade n. Jag tycker inte om den. Den är trög och dum. Det enda som ör bra  med den att den har en inbyggd mic. Varför kunde dom inte ha gett mig en Xp!?!?!?! Dumma on off

mycket  med denna fram över fuckety.

och en sak till JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YAAAAAAAAAAAAY

Min klänning

den e underbar svart från beyond retro och ingen får se den fören middag kvällen förutom frida såklart. Ska köpa ett par svarta pumps på skopunkten imorron som blir bra till YAY

Händig man

Jag är en händig man. Jag byggde en hylla. Tog bort en massa rör som satt vast på väggen + ett gmalt handfat och en värme beredare som var fylld med vattem! Jag viste inte att den var det fören det börja spruta ut.... Det var en upplevelse.

Och jag gjorde det äckligaste. Jag skurade över 10 år gamalt shampo med rått skit!!!!!! FY FAN det var äckligt. Men jag gjorde det för jag är en händig man..kvinna...

Saker att göra

Jag ska jobba tänkte jag skriva för filippa pratar med sin lärare om jobb på telefon. Men jag tenkte skriva Jag åker iväg i helgen till landet. EXCITED! Har en massa jobb som jag ska fixa. Rivna ner resten av "skalet" i vårt såvrum. Måla om ett annat rum och fixa där inne. Sen ska jag bygga en hylla. Kanske två. Klippa runt tallen i gräset så kanske den växer snabbare. kanske gräva ut en rabatt jag planerar att göra. Ränsa rabatter. Kanske fylla på vår biluppart med nytt grus. Ta bort ett förstöt försök till en liten damm.

hmm jag tror det är allt. FÖRUTOM ATT JAG SKA FÅ EN NY DATOR!
 
Om nån av någon anledning vill nå mig kan ni ringa mig på mobben BYE


Care you

aaw jag träffa Freja igår. Det var så länge sedan. Då blev jag glad. Vi spela kubb medans vi såg ett gäng ungdomar dricka på en onsdag i observatorielunden!? Med en kostymnisse i 40års åldern!? Och två 35¨åringar hångla och dansa vals+ prata om nå papper mitt där imitten på en väg. Och nått gäng som gjorde youga. Shit det säger jag bara.

Men iaf vi försökte bestämma oss för vad vi skulle ha som "sticker" ut på lägret. Vi prata om nå t-shirtar.  Eller smultron mössor. Det är bäst att ha nått p¨huvudet en keps eller nått. Det kan man ha hela tiden. hmm

Only the truth

Sitter här ensam hemma och lyssnar på The Last SHadow Puppets. SÅ JÄVLA BRA SKIVA älskar den. Köpte den för några veckor sedan. Så detta kanske låter lite konstgigt men jag har inte lyssnat på hela skiva. I know. Men om jag stressar mig igenom en skiva kan den bli försörd för mig.
När jag lyssnar på musik i olika episoder av mitt liv så får jag den känslan. Så om jag stressar mig igenom denna skiva kommer jag bli stressad när jag lyssnar på den. Konstigt men såre med mig. Och jag tror inte jag är den enda i världen.
Om ni har skivan nr 4 gör mig helt galen

Asså dom låter typ likadant och ser nestan likadana ut helt sjukt 

ALEX E HETAST host


Baby be min tonight

Jag och Frida har startat ett band. Vi ska bli världs kända. Vi ska klä oss lätt klädd och dansa i neon. Badande i ljuset av tusentals kameror!
Yeas... Jag har tenkt på ett namn. Jag tycker att the road dooers är bra. Och det ska vara stavat så. YEAPP såere
Nu vill mamma skriva ett mejl till on off medans hon är arg


Två Filmer

Into the Wild Trailer   
Är en fantastisk film. En av de bästa jag har sätt. Den är väldigt aktuell just nu. Filmen får fram hans budskap på ett tankeställande och inspirerande sätt. Det finns scener som är så otroligt talande att jag inte fattar hur fan man kan komma på det. Den är dessutom otroligt vacker med sina natur scener.
Dom ändrar rörelserna med kameran beroende vilket sinnestillstånd han är i. Jag skulle inte tacka nej att se den på cosmonova. Om ni ska se en film på bio så är det denna. Ni kommer inte att ångra er jag lovar!
Jag ger den 5 P.n haha jag kunde inte låta bli






Control Trailer 

Denna film blev jag väldigt besviken på. Jag hade förhoppningar på att den skulle vara bra. Jävligt bra. Men det känns bara som om den har fått bra kretik för att den var i svart vit. Visst fanns det vissa scener som var jävligt snygga. Men den känns inte så speciell. Den kunde varit bättre.
Jag saknade flumm i den!.  Jag fick ingen sympati. Man fick liskom inte riktigt reda på hur han kände inför sin sjukdomm och sina val. Jag blev bara jävligt förbannad på han och tyckte synd om hans fru. Man förstog inte riktigt när han var hög eller om han var det. Eller om han var konstig för att han inte tog sina piller eller för han tog dom. Jag tyckte inte om den så mycket helt enkelt. Och det kunde vara mer musik som syboliserade hans känslor.
Känslorna kom inte fram... Nej, helt klart en besvikelse. En film blir inte bra bara för att den är i svart vit. Det krävs mer!


OCH!

JAG OCH MAMMA SÅG EN BÄVER FÖR FÖRSTA GÅNGEN DEN SIMMA I MAGELUNEGN!!!! Coolt

tomorroooo

Idag är jag ällmänt trött på alla! Såere! Men iaf imorgon ska jag sova över hoss Filippan det ska bli kul. Träffar inte henne så mycket nu för tiden. Förlåt Frida att jag inte åkte till henne nu idag fredag men jag orkade inte.
Fick MVG  på engelska nationella!. YAY sjönt med den bekrfätelsen. Kämpat nu i många år med min fucking dyslexi.
Det slog mig idag på riktigt att jag ska börja gymnasiumet... Fick lite panik/gladhet SLIPPER KVICKEN JIIPUUU

Längtar sjukt mycket till sommaren nu
WWW.Landet.Läger.Luffa.Nu nu var jag lite förnulig hehe

Åh lite Ps. ska börja med lite topp listor hade jag tenkt för att fördriva tiden. Försökeer sätta ihop top 5 i magkänslan för petro lista.. går dåligt...


OKOKOKOKOKO

Mitt åt står rakt ut idag pga ett försök att tvätta bort vaxet och en sömn på det. Spännande och se hur denna dag kommer att bli.
jag.e.trött.slut.över

Jag gillar inte denna dag...

Först så fick jag en tid av Monika när vi skulle börja. Jahapp tenkte jag det var tidigt. Jag drar mig iväg till Ip:n. Lite tomt på vägen. Ringer till Monika och frågar vart hon är. Så ligger hon och sover. Då visar det sig att hon har gett mig fel tid och att jag e en timme förtidig! APA!!!
Sen efter denna idrotts dag drar jag mig iväg till Weekday för att hämta upp mina byxor som jag har lämnat in där. Då visar det sig att dom har bara lagat grejen som bältet ska sitta i. FUCK PÅ DOM!!! Det e bara att lunka dit imorgon igen efter jag har gjort bort mig på teatern!
Men så kom ett litet ljus.
Ett  band som jag radom lagt in på min mp3. Den här låten tycker jag e helt fantastisk


The Ditty Bops - Aluminum Can

Sitter här

och väntar på att klockan ska gå. Första dan i skolan efter min sjuk vecka. Mycket att ta igen. Stressigt.. Ska se om jag kan stanna efter skolan och jobba på mitt arbete i So:n har missat alla data sals tider. Och det ska vara en power point grej. Om I och U länder. Jag har burma och sydkorea.
Det jag just nu kan säga om dom är att sydkorea satsar veldigt mycket på utbilding. Dom har en 9 årig skolpliktslag. Deras skolplan är en liknade som Usa:s. Sydkorea sätter stort värde på skolan. Det är så till och med att 50 procent går ut universitetet. Det är en veldigt hög siffra. En av det högsta i världen.
Burma går därimot lite åt andra hållet. Men nu blev det lite mycket sånt så ska inte skriva mer om der.....
Såg Into the Wild med min syrra igår. M;en ska skriva om den senare. Jag kan säga bara så här nu att det var en av det bästa filmer jag någonsin har sätt!
Filippa tyckte det var en av det sorligaste, men jag känner att den var mer inspirerande än sorlig. Brockback mountain det är en sorlig film. Jag har bara sätt den en gång. På bio. Jag har inte vågat se den igen. Vill inte förstöra känslan med den filmen.
Ska gå snart.
CEYA! (Åh klicheeeeeeeeeeeeee)

Chockeladen och glassedanen

Sitter här och känner mig äcklig. Idag ahr jag ätit en massa glass, lite men endå chocklad OCH chips. Jag får fan skärpa mig. Min kropp mår itne bra av allt jag smäller i mig.

Nu alla människor lyssna på mig LIFE IS GONNA  SUCK FOR YOU
jag ska seriöst dra ner på glass och chocklad.
Och ja jag menar det CHOCKLAD. Det kommer all bli svårt för er eftersom mitt humör kommer vara illa men bjud inte mig på det hur desperat jag än blir!! Ge mig frukt och vatten!!!


Jag säger bara en sak

image220

Ta inte dig själv på för stort allvar. Livet blir så tråkigt

Det borde vara enkelt

men det är det inte. Jag borde kunna kontrolera mina tankar. Men jag vill alltid ha något jag inte vill ha.


Me and my wife


image219

Mer bilder på emelies blogg 

Är hemma idag med eftersom jag hade feber igår... Vet inte om jag är sjuk fortfarande. Men det är nog bäst om jag är hemma... Eller? Idag ska jag jobba på So saken om jag kan

Sitter här

..och är fortfarande sjuk. har ingen lust alls att spela upp den här pjäsen idag. Har högre feber än igår. Men jag har inte börjat prata med mig själv.! Det gör jag alltid när jag har hög feber.
Jag får också alltid samma konstiga dröm som jag imte tenker försöka förklara. Jag gjorde det för Filippa en gång hon blev förvirrad..
Jag med...

Men i alla fall en gång gick drömmen så långt att världen gick under och jag gick cirklar omkring i mitt rum och sa förlåt upprepade gånger.

Gissa vad orsaken var... Jag hade skrynklat till täcket. Så jag är inte så rolig när jag har feber.

Ough

När jag låg och såv denna morgon trodde jag ett tag att jag hade gjort ett misstag att vara hemma. Men sen började jag må jätte illa och nu när jag gick upp känner jag att sjukdommen fortfarande sitter lurande i kroppen. Om jag skulle ha gått skulle jag nog blivit sjuk och tvingas uppträda på onsdag med feber.

Men det tar inte bort min ångest över No:n känner mig helt borta där och har missat en massa lektioner. Måste ta reda på vad vi har gjort och läsa på det hemma.... Jag hatar att läsa på saker hemma. Försöker undvika det.

Måste träna på repliker idag kan dom inte som rinnande vatten.

Du

Ja

Du

Ja vad är det om?

Är du kär i mig?

sjukling

Nu håller jag på att bli sjuk så jag ska stanna hemma imorgon och där med pasta.... Har uppspel på onsdag om ni vill komma kl 18. På vår teater farsta. Jag ska spela en 35 årig bög som är gift med en kvinna. Veldigt kul,.....

duktig pettro

Nu har jag gjort en total makeover på mitt rum. Trots att jag är på väg att bli sjuk. Det har sätt likadant ut som det gjorde när jag flytta hit. Alltså så såg det ut som en 13 årings rum. Nu ser det ut som mitt rum. Go Petro GO GO.

Har ett Bob Dylan citat i huvudet som vägrar frösvinna "When you got nothing you got nothing to loose"

Saknar min dator... Jag kan inte ladda ner. Så jag ser inte på några nya filmer eller lyssnar på ny musik. Och på Evelinas dator kan man itne titta på youtube klipp. Iaf inte dom som jag vill se. Instängd i denna dator.. Patetiskt I know

Bob Dylan - Like A Rolling Stone 1966

Lite rädd

Vilka läser den här blogg igenkligen.. Jag är lite rädd

Så ere ibland

Vissa perioder i sitt liv är man bara så jävla nöjd med livet. Jag är i en sådan nu.

image218
hahaha så kul kan ett gäng 16 åringar ha i en snobb skolgård på natten

Den snurrade runt så det var lite leskigt

Min mamma

Min mamma fyllde 50 år idag
Det var en väldigt känslosam dag. Det kom overaskings besök som bestod av min mormor och morfar, hennes två brossor och två av mina kusiner.
Blev lite tårar redan där. Det var lite annat löst folk också. Mamma fick mycket pengar och presentkort.
Det är nog lite utav en skräck för min henne. Det blir så när man har så lite pengar som hon har.
Jag hade slängt ihop en litet bildspel av en massa bilder på mamma från dotter till den nu mammiga mamman som hon är.
Här är lite bilder från mamma. Jag måste säga att hon var otroligt snygg i sin ungdom



Jag tycker jag ahr den bästa mamma för hon har uppfostrad mig som en idevid. Det har gett mig självständighet och en egen åsikt samt politisk ställning. Jag har färgats av mammas utåtriktiga sätt. Jag har hennes blickar som kan mörda samt henne humör. (stormigt)
Hon är Min Idol Min klippa Min mamma

RSS 2.0