EH?

jag är trött och har mumörsvägningar. that is all.................


Lena this one is 4 u

image205


Haha vill bara påpeka min fina rubrik. Värd en applåd

so much for my happy ending na na na na

Först skulle jag till stan och fika. Sen blev itne det av. Sen skulle jag vara hemma hoss Frida och umgås. Sen säcka jag ihop och gick hem....
Nu sitter jag här själv med mina chips..

OMGOMGOMG

bilder fast endå inte hmmm

Lenas blogg har dom såklart ÅH hur dum kunde jag va

(är det bara jag eller är denna blogg ganska meninglös) YOU GO GIRL!

Ja det är morgon och ja e lite ...kommer inte på ordet... JAG HATAR NÄR JAG TAPPAR ORD!!!!!! SKITSOFREENN!!!!! JAG KOM PÅ DET och där försvann det roliga och sammanhanget i denna text

starkt jobbat Pettro starkt jobbat

RosaFluffRubrik

IRRITERAD PÅ EN VISS PERSON

(känner inte utpekade han läser inte min blogg) barnsilga freak som inte kan svara på en enkel fråga!!!

the en of all my hopes

the end of all my dreams. How could you knooow.. tralalalala

har varit på landet med lena och mamma
byggde en ställ till våran diskbenk där. Så nu kan man diska i solen och slippa sliken av diskvattnet för det rinner ner under huset. Veldigt snyggt


kanske får upp lite bilder om jag orkar


ATTAAAAAAAAAAAAAAK

Rubriken.. Ja.....

Men i alla fall ska till landet med mamma och lena imorgon och nu är det mat och jag e trött så inget mer i detta inlägg hade nationella matte tyckte det gick sådär. Fick alla MVG på svenska youpi bu bye

petronella leker poetisk

Ibland känns det som om jag äger världen och kan få vad jag vill. Ibland känns världen för stor och allt hopplöst.

Jag vet  att det finns tusentals människor som känner likadant. Det som jag inte har räknat ut är om det får mig att känna mig mindre eller större.

emelie är synsk

Hon har haft en dröm som hon har berättat om. Det är en kille ifrån tearern som hon inte känner så bra som kommer till henne och säger en adress. Det är samma adress hela tiden och han har varit emd i flera drömmar. Så nu tog hon tag i det och fråga om adressen. OCH DÅ SA HAN ATT HAN BOR DÄR!!!!
Han sa att han typ itne har berättat det för nån. Det står ingen stans. Och som sagt pratar imnte dom så  mycket . STRAANGE

Fått tag på en bild på min piercing till mina syrror om dom är intresserade

image204

förvirrade ungdommar

Nu kanske ni tror me denna rubrik att jag ska skriva om andra irriterande ungdomamar. Men jag ska faktiskt skriva om mig själv. Och Emelie. Vi var i stan idag och bytte mitt piercing smycke. Eftersom inte tunnelbanan går till farsta bytte vi till buss i Gulmarsplan. Vi gick på en buss som ahde en konstig bokstav men kagde inte mer notis i det.

Efter hökarängen började det se konstigt. Och så helt plötsligt såg vi globen närma sig igen. VI HADDE TAGIT FEL BUSS! Och åkte tillbaka till gullmarsplan...... Pinsamt... Det stod till och med ej i tarfik på vår buss när vi åkte tillbaka. Vi är veldigt förvirrade och tillsammans blir det KAOS, PANIK och FÖRVIRRING
Fast det var inte bara vi som bkev lite lurade det satt en anna kille i bussen som såg förvirrad ut.

Det var nått jag ahde tenk att skriva.. hmmm... men jag kommer inte på det nu....


jag och min rygg

Jag och min rygg har haft ett litet bråk. Vi vill inte samma saker. Jag har försökt att prata med den och så, men den får bara en massa agriationsanfall på mig och det gör ont. VELDIGT ont! Jag böjer lite på knäna varje gång den får dessa utbrott! Och det är inte med mening!!!!! Fucking ashole rygg. Detta är droppen jag tenker skaffa mig en ny rygg som sviker mig på detta sättet!!


The Last Shadow Puppets

Jag kan inte beskriva detta. Fan det bästa jag har hört FY FAN ni får helt enkelt ta och lyssna. Jag bara gapa. resten är också bra men jag hörde denna först. Jag trodde det skulle vara helt halvdant med dessa sånger men GUUSH jag ryser i hela kroppen när jag hör de här. man blir gråtfärdig


STRESSAD

STRESSADSTRESSADSTRESSADSTRESSADSTRESSADSTRESSADSTRESSADSTRESSADSTRESSADSTRESSADSTRESSADSTRESSADSTRESSADSTRESSADSTRESSADSTRESSADSTRESSADSTRESSADSTRESSADSTRESSADSTRESSAD


Lenas fina avslut

Klockan e alldeles för sent och jag och lena försöker säga hej då på msn. Men det blir bara en massa flumm men hon skrev ett lite försök på ett fint avslut.

lena säger:

full månen lyser, som var den av glas



image203

the rascals, copy cat

Hittat versta arctic monkeys kopierare. Ni som lyssnar på Arctic monkeys hör hur tydligt och bra dom har härmat dom. Veldigt tråkigt... Dom skulle ha kunnat gå långt utan att göra det.



Orginalet


Frida

Frida min bästa kompis
Det är hon som får lyssna mest på mitt skit snack och är endå är kvar med mig. Det känns overkligt att hon är min vän men det är hon. För mig känns det som om hon bryr sig mest och jag bryr mig mest om henne. Det slog mig att jag kan säga vad som helst till henne och hon vad som helst till mig. Det är så det ska vara. I slutendan vill man vara med de människorna som man litar på.

image202
image200image201


Och är knäpp med. jag hoppas vi kommer flytta till England tillsammans






Den här är till Frida hon fattar .. Annars har hon ett veldigt dåligt minne och jag bli besviken



 

flickan och katten

En sexårig flicka leker omkring på dagiset. Har sina tankar överallt och ingenstans. Ritar, leker har ingen som hällst tanke på tiden eller livet. Mamman till denna flicka kommer och ska hämta henne. Hon vill inte hem, det är roligt att leka på dagiset. 
Men mamman säger att det finns något roligt hemma. Nått som som hon har väntat på. Flickan förstår inte vad det kan vara men blir nyfiken. Mamman säger att det är något svart/vitt. Fickan lyser upp i ansiktet och säger "pappa!". Dagis fröken och mamman skrattar roat. Dagis fröke jamar till. "KATTEN!" utropa flickan och fick genast bråttom hem.

Hon tenker lite snabbt tillbaka på det första mötet med den katten. Det var på ett katthem. Hon kände förväntningarna i luften såg alla katter omkring sig. Hon lekte med katt leksak utanför en katts bur. Och där var han med de sorjsna ögonen och svaga röst som han inte kunde få till ett jam med. Han såg in i hennes ögon och bad henne att släppa ut honom från fängelset.
Någon sa att flickan var taskig som retade honom med lesaken utanför buren, så de släppte ut katten. Han gick nåt varv runt familjen och lagde sig i mitten. Alla ville klappa han. Han var lugn och lycklig.

Dom kom hem med cyckeln hon sprang upp och där var han. Totralt lugn, låg i hennes knä i vad som kändes som en evighet. Han var hemma, han hade en plats. Hon kände på direkten hans obegränsade kärlek och tryghet som han utstrålade.

Tio år senare får samma flicka ett samtal från hennes mamma. Hon säger att han var död borta, försvunnen. Hon tenkte tillbaka på han och kände sig plötsligt otröstbar. Hon såg sina kommpisars förvirrade blickar efter att hon låg skakande på golvet och grät. Men dom kan inte förstå tomrummet. Jag förväntar mig att han ska komma när som helst och trösta mig igen. Han var lugnen, han var mitt hem.

Han var inte bara ett husdjur han var mer. Han var Casca

image197image198


of I go

nu ska jag iväg på arbetarhelg!! YAAY so long suckers

wampire weekend

Dom är riktigt bra men jag tycker att deras låtar är lite för lika varandra. Fast det gör inget om dom skulle spela i Stockholm skulle jag inte tveka en sekund på att köpa en biljett! Och dom e snygga och unga alltid ett plus.



bajs dag

Jag är helt uttröttad idag phsykist och fysiskt. En sån dag som man bara vill gräva sig ned någonstans.. Man blir lite besviken när man märker att en person är på ett sätt man inte trodde att den var. Det blir veldigt uttröttamde efter fucking 1000 gånger! Men så är det vell för resten av världen också. Life is a bitch..

Jag och Frida har gjort en dokumentär om kottkastare. Den blev ganska bra tycker jag. Kanske sätter upp den... Fåre se


var på dramaten förut lite coolt. Nu har man varit där. Teatern var inte så mycket att hänga i granen (svaret är ja, jag skrev precis det) bättre än hon i så ska det låtea iaf hennes granar e för matchande

eftersom detta inte heller är nått att hänga i granen eftersom inte alla bina e i kupan, eller chips i påsen eller indianer i tipin eller godis i godispåsen eller mat i magen eller mamma med mobil eller spikar under hammaren eller rosor i buketten eller strykandeåtgång hoss petronella eller alla ostbågar hoss filippa eller böcker hoss eveline eller alla kläder hoss bettina OCKEJ nu har jag tappat kontrollen välj själv vad du vill ska stå!

Campus-Vampire Weekend  


blev den rosa?

Blä

Jag har inte kunnat skriva på bloggen.. Och nu har jag inte lust!

sätter upp lite bilder ifrån min födelsadagfirande









vill bara påpeka min jacka här


RSS 2.0