nu faan

DIN JÄVLA SPRÅKPOLIS PROVA PÅ ATT HA DYSLEXI SÅ KAN VI SNACKA

konstig rubrik

Ja, idag ska jag prova nått nytt och ha sällskap till skolan med FRIDA!!!!
Fan Vad Kul tycker jag!! Lite lätt roan I know. Men iaf snart ska jag köpa en kamera wohoo. Måste bara får tag i de sista pengarna.
Om inte jag får tag på ett jobb så kommer jag inte ha råd att åka till U.k när jag vill det fuckety. Det e bara och börja jobba på mitt Cv. Jag måste också få mitt shema för att börja söka också.....
Det kommer bli ett snålt år om jag vill resa dit jag vill resa. Men jag HAR inte ätit godis och chocklad på några dagar nu. Det e en bra start till att inte köpa upp sina pengar på det. Lycka till petronella lycka till

Skola snart

Sitter och väntar, ska snart gå till skolan. Är trött... Jag kunde inte sova inatt.
Jag har något att ekänna som jag skämms över lite. Men något har hänt mig som kommer att hända alla.
Jag tycker om.... My Chemicle Romance!!! Fast jag gillar bara skiva black parade. Den är så jävla bra!! Dom har lagt hans underbara röst perfekt tillsammans med musik och text.
Vissa delar påminner mig om the srokes och tillåhmed pink floyd!!
Och varje gång jag hör denna sång börjar jag att gråta. Den är så fin!


Första dan

i den nya skolan. Första dan i min förendring i mitt liv som jag verkligen behöver göra. Idag ska jag hela dan påminna mig själv om det. Och det kommer jag att göra tills det sätter sig i mitt huvud. Fan jag behöver verkligen börja träna innan vintern kommer. Jag behöver endorfinerna man får av det. (det heter vell så!?)
Nu ska jag försöka få tag på lena med de fina bena och se om e i topp att komma till skolan eller inte. Fick reda på att jag kommer va där ganska länge idag. Till klockan fyra... Jag kommer ta skolfotto också. Niice det är tvätt dag idag. Så jag har inga kläder plus att mamma blir utan sällskap den första timmen.

Men iaf jag ser fram emot det här kommande året. Jag gör verkligen det. Från och med nu känner jag att jag har mitt liv att se fram emot om jag sägre så. Det kommer bara mera nu. Så många dörrar jag kan gå. Det känns som om jag har världen framför mina fötter.
Bara jag får ett jobb också har jag råd att gå in i nån av dörrarna.
Och Bettina !!!! Jag längtar tills du kommer hem:D:D:D:D Fy fan vad det ska bli sjönt att ha hela familjen sammlad. OCh jag längtar tills att mina syrror ska flytta ut. Då tror jag att jag kommer att kunna ha roligare med dom. Jag är så jävla glad över att ha tre syrror även fast jag ofta hamnar i underläge, blir lite mobbad.... OSV så älskar jag det iaf

gymnasiumet

OMGOMG snart börjar det Shiiit jag e nerrvös! Tenk om det kommer att bli som hela min skol tid innan Eller tenk om den kommer bli FUCKING GRRREAT!?!?! Lena snart ere dags. Ja, jag e lite nerrvös.....

Jag har läst ut the nothern lights som the golden compass är baserad på. Det var en av de bästa fantasy böcker som jag har läst. Den verkligen fånga mig! Jag kände med karaktären och edt var länge sedan jag läste en sådan bok. Love it love it love it. Jag har börjat att läsa 1984. Efter bara några sidor blev jag helt fast. Öppningen tycker jag är den bästa jag har läst i en bok.

Det var en klar och kall dag i april och klockan slog tretton. Winson Snith drog ner hakan mot bröstet för att skydda sig mot den snåla viden och slank hastigtin genom glasdörrarna i Segerhuset, dockinte nog hastigt för att kunna hindra en virvel av grov sand att svepa in gämnsides med honom.'
Förstugan luktade kålsoppa och gamla trasmattor. På ena kortväggem var upsatt en kolorerad affish, alldeles för stor för inomhusskyltning. Helan affishen upptogs av ett jätteansikte, mer än metrehögt, av en ungefär fyrtiofem års man med stora svarta mustascher och grovt regelbunda drag. Winston gick bort mot trappan. Det var ingen idé att försöka hissen. Även då tiderna var som bäst fungerade den sällan, och för närvarande var strömmen avstängd under dagen. Åtgärden ingick i den sparsamhetskampanj som föregick Hatveckan. Winson bodde sju tarappor upp och som han var trettionio år gamal och hade åderbråck på vänstra vristen gick han långsamt och vilade flera gånger under vägen. I varje förstuga glodde jätteansiktet emot honom från en affish mitt emot hissdörren. Det var en sådan bild där blicken följer en vart man går. STOREBROR SER DIG lydde affishen

Attans

Jag har missad min ett års dag på bloggen det var 080808 Damn. Aja får skriva det nu och låtsas att det är då. Jag tenker lenka mina favorit inlägg på min blogg.
My Fairy King
Varför jag är scout
Chippens dikt
Låtar
Flickan och katten
Frida
Jag säger bara en sak
Längst ber på denna sida Min mamma

Another dream

Jag drömde en sjuk dröm inatt. Och det gick till så här. Jag köpte ett par skor. Det var ett par foppa liknade vita nikes som såklart blev ganska smutsiga på direkten. Jag fick ångest av detta köp. Jag bara uprepa för mig själv "säg att det är en dröm, säg att det är en dröm".  Jag trodde det var på riktigt. Det var hemskt!

Bettina skulle vara räddaren i nöden och skulle köpa dom. Men sen ångra hon sig, som om hon avr ironisk fråb början. Och alla tyckte hon var taskig. Men jag tappa allt helt. Jag började skrika hysteriskt och slå på henne. Men hon bara garva och reta mig. Så det blev bara värre och värre. Jag hota med knivar och slog henne med stekpannor. Men jag kunde inte riktigt skada henne. Så hon fortsatte att reta mig. Tillslut rymmde jag till en gamal man som jag fick sova i källaren och jobba i trädgården. Där började jag vakna och fixa till det hemska i drömmen.
Allt detta hände på vårt landställe.

Kommit hem

och är jätte trött, jag tenker skriva om det när jag har fått bilder...

BoomerangLäger

Ska bli sjönt att slippa allt strul som händer just nu! Så hej då alla muppar WOOHOO

Morgon.!

Ockej Jag vaknade NEJ väcktes av att telefonen ringer svara någon. Nej för ingen är hemma. Vem är det Bettina. Åh nej detta kan inte vara bra. Vad vill hon JO! Att jag ska gå upp ifrån den sjöna sängen och åka IN TILL STAN och ge henn nått fucking kuvär som hon har glömt!!!
Och vad säger evelina när hon kommer hem Kan du dammsuga lite jag tog ut grovsoporna!?!?!?! ÅÅÅÅH du tog ut grovsoperna starkt jobbat. Går det bara ATT BÖRJA DAMMSUGA I DENNA LÄGENHET!?!?! NEEEEEEEEEEEJ Jag måste plocka undan efter alla också!!!
ÄR DET MIN FUCKING KOMPIS SOM KOMMER HIT ELLER!?!?!?! VA!!?! Jag bryr mig fan inte om det är snyggt här eller inte. Irriterande fucking människor.


tråkar

jag tråkar just nu. skulle vilja göra nått kul men men.....

SA DU DET!? derfär tenker jag sätta in denna bild och visa att man faktiskt kan ha kul ibland

RSS 2.0