Grr

Sitter och väntar på att skolan ska börja...Jag hatar mornar....Jag vill kräkas och jag fryser..... Men mamma tjatar inte på  mig så jag får tycka synd om mig själv.

Bilder från mitt scoutläger


Skolan

Idag börja skolan. Och jag är en smurf, jag har alltid tillhört till de längre men nu e jag kortast typ. Alla har blivit längre än mig till och med Freja. Hon har alltid tittat upp på mig men snart blir det tvärtom. I'm doomed! Jag och Frida var och fiska igår vi får aldrig fisk men det är roligt att umgås. Det är bra att umgås med Frida när man är ledsen för vi skrattar hela tiden och hon får hicka.  Så Frida nu har jag skrivit nått om dig! Jag går ju i nian nu och då tror alla lärare att man vill ta en massa ansvar, så vi fick bli faddrar. fan vad tråkigt det va. Dom går i sexan. Det var två tjejer och två killar. Killarna försökte vara coola och tjejerna gick bakom mig hela tiden och fnittra. Och klantig som jag e snubbla jag i TRAPPAN! Och alla eller dom flesta tror att dom har blivit så jävla gamla nu. Jag mår illa... Efter skolan var vi nestan hela "tjej gänet" eller vad man kan kalla oss i farsta. Jag ,Monika och Ara ska börja Skejta. Jag tänker tvinga simon att lära mig (han har blivit längre än mig också) 
302441-3302441-2image10


Chippen

Min hund blev påkörd av en bil jag börjar skolan imorgon livet e kasst och jag gråter mycket
.
Han var helt jävla underbar. Han han bara försvann på några minuter........

NEEEJ

Var på vocie grejen i kunsan. Trodden att snook skulle spela och missa bounce....Inte kul. Var där med Filippa och Ara men filippa gick inan det sluta. Efter det var slut bestämde jag och Ara att vi skulle gå till discot som var efter. Det var kul att dansa. Jag älskar det. Men inte där dom där jävla pardansar killar som ska gnugga sin kuk emot en kom. Dessutom blev mina bröst populära, händerna gick ner mot rumpan ibland också. Det var nån som såg ut att vara  30 som följde efter oss som kom bakom mig hela tiden ÅÅ FY VAD HAN VAR ÄCKLIG! Men ialle fall vi hade kul när vi var ensamma.


Irland

Så jag var i Irland med min mamma och besökte min syrra Bettina. Så vad tyckte jag om Irland; Stressigt , arg, grönt, vackert, gott. Jag hade önskat att jag hade fått mer tid för att vara i det gröna men men. Jag åkte flygplan för första gången!!! Jag satt i flygplanet och gapa. Så alla bortskämda ungar som sa att det inte var nått speciellt när jag var löiten fuck you!! Jag var med bettina på en liten hemma fest där med bara svenskar. Hon råka ta sönder en vodka flaska så jag fick låtsas vara full, hon blev helt chockad att jag gjorde det. Eftersom alla andra var fulla utom jag gick dom på det, grädden på moset ramla jag med flit. Det var kul. Nån dag senare gick vi ner till affären Bettina och jag, vi träffa på två av henne irlenska kommpisar. Det gick jätte bra att prata med dom! NOT.. Jag fick panik okej!... Em var hårmodell för en tjej som nyligen gått ut skolan. Hon jobbar i salonge MOC, bra salong! Fast eftersom hon träna på mig satt jag där i över 4 timmar... men det blev bra och det var gratis. Sååå jag borde vell ha lite bilder men det har jag inte... SLUT.

Filippas födelsedag

Jaa nu e hon altså 18 (eller 80) Nu ska hon ta steget ut i den stooora världen... Eller inte..... Vi satt vid mageungen, stavas det så? aja, Vi satt där med Ernad, Camilla, Tristan och Maria. Det va kul. mamma tyckte det var lite chockerande att jag skulle med, men jag har tagit på mig rollen att vara den nya Bettina. Ett tufft jobb men det måste gjörs. Det inehåler arbetsuppgifter som att vara bossig, irriterande och skratta högt,  det är bra om jag kan klämma in en prutt här och var. Men tillbaka till sjön, eftersom jag har nån kånstig image att jag är lilla söta Petronella som inte gjör någonting kan jag chocka människor genom att fråga om en cigg. Enkelt men roligt när dom inte riktigt e säkra om jag menar allvar eller inte. Mohahaha. Dom trodde också på när jag och filippa sa att jag har en fickkniv moahah ijen. Bara för man är scout går man inte omkring med kniv hela tiden! Bilder kommer senare, Bettina gjör dig redo du kommer att bli chockad. Nu har jag skrivit det mins tre gånger Chockad

Hejsan

Okej nu ska jag skriva en blogg... Ingen kommer nog att läsa den här men det e kul att skriva endå. Jag är menveten att jag stavar en massa fel men jag har dyslexi. Det är bra att ha det jag fick en gratis dator. Fast jag trodde att jag var dum i huvudet den meste delen av mitt liv. Så alla människor som vill ha dyslexi för att få en gratis dator NI KAN DRA ÅT HELVETTET!!!!  Så jag ska åka till dublin imorgon till Bettina... Det ska bli kul första gången jag åker utomlands, som räknas. Jag är nervös och sov inte så mycket inatt.
Det är Filippas födelesedag idag hon fyller 18. Hon har nog lite panik för det mohahaha!

image4


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0