MUMMY and stuff

jag har räknat ut att jag kommer få 6660kr!! yäääääääy me is happy för allt jobb och slit

vill bara säga att om nån vill se denna film med mig på bio så säg till för jag vill se den!!!! den har inte haft premiär än.. inte på ett tag MEN VAR BERÄDDA!

och ska se denna med evelina
 
Oh the drama Oh the mummy Oh everything Oh I should sleep cus I'm gettin weird Oh well

SF

Hittar ni någo konstigt!?!?!?! Det här är Fresh från SF.

Regi:
Rob Cohen
Genre:
Thriller, Äventyr
Speltid:
0h 0m
Skådespelare:
Brendan Fraser, Maria Bello, Jet Li, m.fl.
Premiärdatum:
2008-08-08

försoningen och sak

Jag var hemma hos lippisen och såg försoningen.
Jag hade inte jätte höga förväntningar men den var
 dålig tyckte jag. Som alla andra jävla filmer som
utspelar sig under världskrig sakerna. Ingen jävla
skillnad. Jag är så trött på dom! Fast den hade endå
sina ljusa stunder då jag ville gråta. Och hade sina fina
qutes. Men den saknade något extra.






kan någon snälla förklara detta för mig!?!?!

Lexaeus säger:

tjenare, tänkte bara säga att jag åker till manchester immorn och kommer tillbaka på fredag, så att du inte undrar varför du inte ser mig online :P hare bra

Petronellan säger:

ookejs på nått sätt kändes det som ett standar sak

Lexaeus säger:

jodå, standard affärsresa, inget fancy pansy stuff  :P

Petronellan säger:

jag mena medelandet

Lexaeus säger:

heh

Lexaeus säger:

men men, vi höres

Petronellan säger:

okej...


The dark night



GUD! Det här var den bästa filmen jag har sätt i den här changern!!!!. Den var så rå, ärlig, äcklig och och jaa!!!
Det var inget puttinutt som i spiderman. Den var rak på! Dom lekte med kamera rörelserna som jag älskar i en film. Jag älskar att man kan se vissa utvecklingar (ni får se i filmen) heith ledger var UNDERBAR jag var så rörd när filmen var slut. detta är klart en av mina favoritfilmer nu! Jag e bara helt paff... Christian Bale är såklart underbar i denna film. Han har varit bra enda sen han spela yum yum i mio min mio. Jag hoppas verkligen att det kommer en till film. Och att den är lika genomtenkt som denna. Ni måste bara se den på bio.


min åsikt min tanke

tror du på att du ser allt. det är bara en illution. du ser bara det du vill se. ibland vill du se saker som sårar. men du väljer att titta bort på det mesta. vet du vilken person jag syftar på? jag syftar på världen. och jag säger inte att jag är olik. för då skulle jag vara blindare. varför kan inte världen ta hand om varandra. varför vänder vi huvudet bort pga gränser, lagar och pengar. varför upprepas samma misstag om ineget endå går in? hur kom vi till denna punkten. det var ödets ryck att jag föddes i detta land. jag kunde i detta tillfället vara i krig eller tigga på gatan. det har blivit en vardag att folk dör i tusental. jag förvånas inte och det skrämmer mig. jag vet inte svaret häller och det skrämmer mig mer. 
det jag vill säga med detta tilläg är att påminna mig själv och andra att om du känner dig missnöjd eller skadar dig själv på nått sätt, även fast det är för nöjes skull, för tillfället. tenk en gång till.  för du vet förmodlingen ingenting om ren smärta.

Juste haha

Jag såg shaun of the dead för några dagar sedan hahaha!
Den var jävligt rolig. Helt sjuk humor. Jag tror att det är samma skapare till the office och de där sakerna. Så ni kan jhu tenka er. Helt sjukt. Ne det går inte att beskriva kan bara ses! Kolla bara på den här bilden. Dom låssas att dom har blivit zombisar för att komma förbi zombisarna. HAHA

E hemma

Jag e hemma från fridas landställe. Och det var najs att vara där. Jag köpte en väska och fula platsörhängen på en jätte stor Backlucke loppis.
Blev lite kär i den här låten av the ditty bops

Yestrerday (musik till)

Så jag filmen Howl's Moving Castle och den var underbar. Jag älskar manga filmer som är bra gjorda. Jag Älskar hur dom ritar fram  känslor. Det är inte som de billiga manga serierna som är överdrivna utan här är varje scen ett konstverk. Jag älskar håret som har sitt eget liv för att öka intisiveteten. Det är små detaljer som får mig att älska dessa fimer och denna. Jag såg den engelsk dubbade veriationen. Men den var faktiskt bra. De som var rösterna var skickliga och fick känsla bakom orden. Det är inte så vanligt. Det är inte häller några frölöjligade röster. Det kan hjälpa att det var Chrisitan Bale som var howl.





Iaf en dröm som jag hade inatt var lite konstig. Jag skulle till frida som jag ska idag. Men först skulle jag till stan. Lena skulle med. Och jag mötte henne. Först och fräsmst hade hon nån brun röd färg på håret. Sen hade hon versta bollen längst fram. Hon sa att hon hade permanerat den... I know.... Iaf hon var typ jätte sur för hon var trött. Hon sa jätte taskiga komentarer så då sa jag. Nej! Om du ska vara så här sur går jag hem. För jag vägrar att bli sur! Så jag gick.. Igenom Ica.. Då såg jag att lena stog och grät med en kompis. Hon blev ledsen med sin boll... Stakars Lena...


Är det bara jag

eller är han fantastisk?
 

Min Luktande Jobb Dag

Okej Idag Har dagen Varit I luks som bjas. Och jag menar Bokstavligen. En av mitt SUPER DUPER Dementa gäng bajsa på sig och vägra byta. Han är typ den enda som går helt själv och är den mest agrisiva. Så det blev bajslukt hela dan för mig... Han var dessutom på veldigt Veldigt dåligt humör. Hans dementa del var inte så vidare bra häller. Han prata en massa om jobb. Han sa upp sig vid ett tilfälle. Vivvi som skriver för det mesta var iaf på glatt humör men svimma av emot lunch vilket var tråkigt. Och majs hörapparat fungerade inte så hon hörde ingeet. Kalle pratade en massa om spel. (hästar) och jag fick reda på att hjalmar har varit i hela världen. Vilket faktiskt är sant. Han har till och med bott i Usa. Han e cool.
Ja jag tror det var det mesta.... Bajs som sagt Bajs

Who

KnackKnack
Whoes there
Bu
Buwho?
Why are you sad?
HAHAHAHHAHAHAHAHAHA
KnackKnack
Whoes there
Banana
Banana Who
KnackKnack
Whoes there
Banana
Banana Who
KnackKnack
Whoes there
Orange
Orange Who
Orange you glad I diden say BANANA!!
HAHAHAHHAHAHAH

Bob Dylan

Det är så här jag tenker mig att Bob Dylan är

Avatar: The Last Airbender

Ja, jag är ganska besatt av den här sierien just nu. Men jag Älskar den! Dom har verkligen VERKLIGEN tenkt igenom allt! Den är jätte detlajrik och dom ändrar fokus. Asså jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Om ni verkligen vill veta varför jag är så besatt av den får ni vell kolla på den. (tvlinks) host

Men iaf det är en manga serie som går på nickeloedon. Den är inte så bra på Svenska så jag ser den på internett.


Jag är nog ganska besatt av den för att jag älskar fantasy och halo!? kolla på det här bilderna!!! Manga är också så jävla kul att Kolla på inte läsa. I like it.. That is all

Dale Newlove

Okej jag drömde två drömmar sm jag kommer ihåg ena var att jag hade sädat mitt rum... Men det var inte sant... Så jag e sad...

Den andra var lite mer komplicerad och konstigare. Okej förbered er. Jag drömde att jag och en massa MASSA andra tjejer var med i något slags spel om Dale newlove som jag chattar med ibland. Typ som bachelor fast endå inte. Jag målade mina läppar röda med mitt stick som jag köpte från apoteket. (det är hud färgat) Vi sov typ i stora baracker med dubbelsängar i. Jag träffade bara Dale en gång i drömmen. Vi sog vid en scen på slutet där vi väntade på att han skulle komma upp. Han var som en gud för oss helt sjukt.

mitt jobb i evelina style

Hjalmar:
Ligger i sin säng. Jag är påväg för att fråga om han vill ha saft och kaka. Han är en gamal sjöman. Fylld med uråldriga tatueringar.

"HÄMTA DOKTORN HÄMTA DOKTORN! Jag har bajsat!"
 
Kalle:
Sitter i sin rullstol och dricker kaffe. Kollar på mig och mummlar något. 
"Jag hör inte vad du säger"
Han stirrar in i mina ögon
"Det är bra att du säger det. Det är ordning på dig."

Yrsha:
Är en av de få som kan gå. Hon har afasi och är dement.
"Jag vill gå till affären"
"Det är inte öppet ännu. Jag kan ta dig senare."
Mummlar något om att hämta. Kommer tillbaka tre minuter senare med en påse.
"Det är inte öppet ännu"
"Jag vill ha cigg"

Ulla
Sitter i sin rullstol. Är alltid borta och babblar om allt. Jag sitter och matar henne.
"Jag har jhu den där fågeln jag hade där mummel. Jag kommer om 20 min mummel"

Stig
Blind sitter alltid framåt lutat i sin rullstol. Kan sitta och hålla i koppen i timmar
"Stig du har kaffe kvar"
"Jasså"

Maj:
Den gladaste och mest tacksamma. Upprepar alltid hur bra hon har det.
"Det är så intresant att se dom mata. Några är riktigt skickliga"

Karl-Erik:
Är också en av de få som kan gå. (dom är två som inte har rullstol) Alltid sur och bitter. Rastlös. Besatt av bajs och kissa på konstiga ställen.
"Är det bra med dig?"
"Ja, bara bra" tysnad....."Bara bra" sakta nickande
senare
"Är ni nöjda och glada?"
"Nej!"
"Vill du ha något?"
"Nej!"
"Är du glad?"
"Nej!"
Senare
"Du får rycka upp dig lite"
"Nej, jag klarar  mig" Tysnad "Jag klara mig tror jag" sakta nickande

Vivi
Hon är som en bäbis. Skricker konstant som en också. Har en förvirrad och rädd blick
"Ska du inte sitta uppe ett tag till. Det är bra om du gör det"
"Neeeeeeee"
"Men du kan vell inte lämna mig ensam här"
"Ne det kan jag jhu inte" tysnad
"Whuääää"

Finns två till.. Men dom e bara tysta

Punkter en massa punkter

har inge lust alls att skriva..... har börjat jobba....

more

Sångaren i bandet heter Luke Pritchard läste jag i en resnetion om the kooks. Och de var verkligen sann här är den...

Grävde upp lite bilder från rock foto


Arvika

Det var as kul!!! Jag såg några av mina favorit artister!!!!!! The Kooks, Yelle, Håkan Wow! Jag träffa lite personer som jag känner och gick på kollo med.

Lite sad news var att jag träffa en JÄTTE söt kille. Men först fick jag inte tillfället att fråga hans msn och sen träffades vi inte mer... Sad Petro. Han heter christian iaf och han har en jätte söt Idie frilla. När vi såg Interpool (tror jag att dom hette) var han jätte gullig. Först när han märkte att vi var där och ingen riktigt sa hej tittade han bak hela tiden som om han titta på annat. Och sen när vi konektade tittade han bak på mig flera gånger och frågade om jag ville stå framför han. Är inte det gulligt!!!! Det tycker JAG iaf. För han hade stått där mycket längre än mig!! lite ångest där men what to do...

Iaf tillbaka till THE KOOKS!!!! Dom var AS BRA!!!! En av de bäst spelingar jag har sätt. Sångaren som jag tror heter tony hade en otrolig utstrålning. Det var bara så bäst vet inte vad jag mer ska säja om det. Interpool var en uderbar upplevelse. Bandet som jag alldrig hade hört var as bra! Dom hade en sån intesiv konsentrerad utsrålning som fick mig verkligen att bli indragen i musiken. LOVLEY

Och jag ska inte börja och sncka om Yelle SHIIT hon var så jvla bra!!!!! Lite dåligt att jag hade feber och blev utburen från publiken. Bara för att jag hade nån jävla tjej som rövknulla mig. Ja ni hörde rätt. Vissa är lite för desperata!


Pjuu

Jag fick byta byxorna. Köpte ett par på weekday som var coola och ett rosa linne som var rea på. Det var rea på byxorna också om ni va någon konstig anledning undrar. Så nu har jag blivit lite saker rikare och pengar kortare eller vad man säger...

jag har köpt en tvål mobil
hehe   
Pju när dom här kosta 200 på weekday dom var dyrare på Åhlens

byxor + nerrvös = åh no

Ja, Det är sant. Jag har köpt ett par byxor som jag inte vill ha på mig.... Dom e fula... Jag e ledsen. Dom kosta 200kr
Och jag är nerrvös över att åka till festivalen. Varför ska jag inte va det!?!?! Det e min först festival!!

Och nu vill jag säga till er alla REKLAMARE som skriver komentarer på folks bloggare bara för att göra reklam DRA ÅT HELVETTE ni förstör stämingen och är för självklara! I don't LIKE YOU. Och om man ska skriva en komentar på en persons blogg som man inte känner kan man vell skriva nått som verkligen spellar roll. Inte bara ha en fortsatt bra dag. KOM IGEN om ni ska vara iglar på andra för att få mer läsare. Lägg ner lite själv i det i så fall! COME OOON!! GUSH...






























minnen aaww....


Kalles Klätterträd


YaY jag hitta den. Kolla in de rellaterad videosarna. Man fåt upp minnen. Speciellt trasdockorna :)

LAST FRIKEN SHADOW PUPPETS

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Jag är lycklig JAG KOMMER SE DOM NÄR DOM KOMMER TILL CIRKUS!!!


snodde bilden av lenis OH GUSH jag är så lycklig

RSS 2.0