Ljusdal

jag är lat har ingen lust att skriva vad jag gjorde i ljusdal ni får helt enkelt läsa på emelies blogg

stor anledning efter som jag inte har fått alla bilder. (känn dig ut pekad emelie)

soon

Jag ska snart skriva om ljusdal hinner bara inte just nu!!..

Ljusdal

Nu sticker jag till Ljusdal. Bye bye suckers!!!! MUHAHA


Heath Ledger


Heath Ledger är död. Han var en otroligt bra skådespelare. Han var en av dom bästa. Det är så jävla hemskt...



image112



Yelle pop - Je veux te voir





Ja jag vet det är illa  men vad kan jag säga. Jag äslar det!

Kärlek

image111Okej Jag Är Kär. Ja Ja,  jag vet att jag är en sucker för musikaler. Vad kan jag säga jag älskar musik. Dom har ändrat beatles låtarna på underbara sätt. Och skådespelarna är så jävla bra. Speciellt han som spelar Jud. Han på bidlen. Han har en sån tyst insivitet" ha man sugs in i hans ögon och sång. Underbar!!! Se den men vänta till bio. Jag ska se den då igen. Jag kan inte hjälpa det. Den här så himmla bra! Det jag gillar bäst är att den inte är perfekt. Den är inte helt välgjord utan några fel alls eller vad man ska kalla det men endå veldigt genom tenkt. Den har karaktär. Och det har inte många filmer nu för tiden. Dom är kopior av varandra. Så den är veldigt orginell också.


ledigt hela två dagar wei

Jag ska ta ledigt hela två dagar för att åka till Ljusdal med Emelie och se vart hon kommer ifrån. YAAY. Det här ät vad Emelie har planerat

Saken som lever under din säng säger:

Först när vi kommer fram till Ljusdal ska vi gå till minn pappa. Sen kanske vi går och fikar på ett café. Vid 3 eller 4 ska jag klippa mig, så då åker vi till min frisör. Efter det är klart ska jag visa dig "den övre delen" av Ljusdal. Sen hinner vi inget mer den dagen

Saken som lever under din säng säger:

Sen så ska vi på fredagen gå runt i övriga Ljusdal och så tänkte jag att vi kanske ska till min gammla skola. Sen lite mer åt kvällen ska vi äta ute, då kanske någon kompis följer med. Efter det åker vi till Ewelina. Där kommer vi kanske sova en natt oxå, och då blir det på fredagen till Lördagen.

Saken som lever under din säng säger:

På lördagen ska vi till Kajevall. Om vi hittar skjus... Men det tror jag att vi gör! Där ska vi åka madrass och pulka. Vi ska ta med oss fika så vi klarar oss där hela dagen. Och så ska vi försöka klämma in skotern på fredagen föresten. Och på söndag åker vi hem


ARCTIC MONKEYS!!!!

YEAS jag har smittat emelie med arctic monkeys ljuva musik, catching


image106

morgonen

Nu sitter jag här och undrar över livets svårigheter. Undrar om filippa 'är hemma eller inte. Undar om jag ska stoppa fingrarna i munnen så kanske jag slutar må illa och börjar kräkas i stället.

Jag hade en konstig dröm inatt. Jag och min familj skulle fejka filippa och bettinas död så att vi kunde kackla om vårat kök lite konstigt.... Men iaf så begravde vi först bettia levande (hon ficke en  tv där inne) sen filippa som bara skulle vara där i några timmar. Det kom hem folk till oss och i hade lyckats lura dom att filippa var död. Fråga mig inte hur. Så vi eller jag grövde upp henne. Hon sa det här är det versta jag har varit med om. Sen hade vi en begravning för bettina. Hon kom upp ur graven fråga mig inte hur och satt brevid. Då sa jag nu ska vi kackla upp ditt rum. Då fick jag den där sura minen som jag får av bettina ganska ofta facktiskt. Sen var hn där nere igen. Fråga mig inte hur och nu stände vi en massa dörrar så att jag kunde gräva upp henne så fort som möjligt. För nu hade hon varit där i netsan ett dygn.
Mitt emmellan allt det var det filippas födelesedag och honfick kryddor av mig peppar och nå örter av nått slag. Pappa tyckte att rakpeppar var mycket bättre och han blanda dom nestan vilket mamma tyckte var veldigt tur att han inte gjorde. Örterna var så smakrika att dom spruta ut nån slags saft som såg ut som damm i ljuset. Hon blev jätte glad för allt.
Det var min natt... Btw vi hade råd att börja kackla för mamma mätte ut med tapeter.

Låtar

♥ haha se vad jag kan göra  jag försöker komma på hur man gör en lenk... Det här år några låtar som betyder mycket för mig och lite historia bakom

The Clash - London Calling

Denna låten är den som fick mig att börja lyssna på Musik då derför är det nog min favorit låt. Jag kommer ihåg hur jag hade fått låna filippas skiva och fick höra han bara skrika ut. Man känner hur rebellen i en växer när man lyssnar på dom. Jag blev då och är elt fast för brittisk rock.

Queen - Killer queen

Sen så satte Filippa på mammas venyl skiva med queen och jag var helt sold på Freddys röst ofc. Jag börja köpa en massa skivor  med queen. Den här låten kanske inte är den bästa av deras men det var den första jag kom på pch den påminner mig mycket om när jag dansa omkring i mitt rum skrikandes till queen.

Arctic Monkeys  -  Mardy Bum
Arctic Monkeys . Old yellow Bricks

Arctic Monkeys vad kan jag säga. Jag kan inte kämpa emot mig själv jag älskar arctic monkeys. Det är mitt favorit band. Jag älskar texterna. Jag Älskar Alex Turners lite lätta jazziga röst som är helt underbar. Jag Älskar trommorna som enligt min musik lärare är spelade på ett veldigt engelskt sätt. Jag älskar basen som dom får in i musiken på ett sätt som inte kan beskrivas. Jag Älskar gittaren som är ett måste för att ett band ska stå ut. Men fram för allt Älskar jag allt tillsammans. Det funkar ihop på ett sätt som får hela min kropp att bara försvinna i musiken. Jag fylls med den. Jag valde två låtar mardy bum som kommer ifrån deras första skiva. Texten är så bra.. Jag bara älskar den här sången. Och den andra Old yellow bricks. Musiken.. Det går inte att förklara. Fast denna veriation är veldigt snabb.

The Strokes - Heart in a cage

The Strokes är så jävla musikaliska. Gittarisen fram för de andra. Helt galet bra. Jag lyssnade på the strokes veldigt mycket när jag gick i sjuan. Det var då jag hade mycket ångest innan skolan jag hyperventelera och grät inanan jag gick iväg. Jag grät mycket då. Innan jag skulle sova och många mer gånger under dygnet. Det var jobbigt. Den här låten påminner mig mycket om den tiden och får fram en kännsla som jag hade då. En kännsla i bröstet. Det är inte obehagligt bara en påminnelse om hur det är när man verkligen mår dåligt.

Vill bara tipsa om att det här är en bra kärleks låt

ryggen

Min rygg gör veldigt ont och det ahr den gjort i flera dagar nu. Det känns som om det svider på nått sätt. Det är nått konstig ont. Det likson e som blixtrar som byter plats. Det är svårt att förklara..... Men jag har kommit på hur min mensverk känns. Den känns sur, som om nått argt sitter och surar varje månad. 


image104image105

                              Vi ska ha en JOUR HUND!!!!

MÄNSKLIGT FACKTISKT!!!

Ja jag skrev fel det var inte imagine utan let it be, Jag har svårt med namn Kan ni ta och glömma det nu....

Across The Universe





Jag grät typ när jag såg denna trailer. Jag ska skriva mer om dennär jag har sätt filmen... Det var en massa om den på Oprha då grät jag ännu mer. Emelie som var hemma hoss mig skratta när hon såg mig filippa och mamma storgråta när en kvinna sjöngde Imagine i en gosbel veriation.

Min nya fina blogg

nu är min blogg fin med hjälp av emelie tackis tack tack imorgon är det skola blääää... och jag suger på klockan

Ditten och datten

Jag var och åkte pulka idag! Jag Älskar Att Åka Pulka! Dom som blir för "stora" för det är galningar. För det är så jävala kul. Speciellt när man åker med kompisar

Jag och Frida har kommit överens att vi umgås för mycket. Folk som är i närheten av oss blir rädda. Och när ingen ser oss klockan ett på natten går vi tre steg och skriker weeii när Frida går med mig en bit hem.... Tung hemmlighet jag blev tvungen att få ut den...

image102image101

Det är kul ur folk ahr reagerat när jag har börjat använda sjärnglasögon bilden som visningsbild. Veldigt olika och roliga reaktioner. Haha it's funny
Jag har blivit besatt av ett spel men jag tenker inte skrive det här för då kommer mamma titta upp det oh bli besatt också.. Sånt e lite små jobbigt så här på kvällarna..
 - Ja jag ska få tillbaka det normala dygnet sov grej sak.. Jag är trött borde sova.
Det sista jag har att säga är inga mer chips till mig jag tycker att dom blir bara äckligare och äckligare. I allmänhet alltså.
mummel mummel ewelina har åkt hem....


Classisk

Jag, Emelie och Ewelina (som har kommit enda vägen från ljusdal) var på stan idag. Vi tog lite sexiga bilder. Jag gick emot den classiska stilen... Veldigt seriös.... Jag garva ganska mycket precis efter Emelie "knäppte" den. Om man tittar noga kan man se mitt smile börjar utvecklas.

image99image100

RSS 2.0